Afressieve winkeldief

27 maart 2009

DORDRECHT - Een 25-jarige man uit Dordrecht is aangehouden wegens winkeldiefstal. Dit gebeurde op donderdagmorgen 26 maart 2009 omstreeks 10.40 uur in een winkel aan het van Eesterenplein.

De man maakte stal een potje energiepillen terwaarde van 5 euro. De pillen stonden buiten de winkel. De man werd betrapt door de eigenaar die achter de verdachte aanging en hem vastpakte. De verdachte werd daarop agressief. Hij bedreigde de eigenaar die aan de worsteling een gewonde vinger overhield. Gelukkig reden op dat moment surveillerende politieagenten langs.

Deze namen de man mee naar het politiebureau en sloten hen in. De verdachte ontkende de diefstal maar bekende wel de bedreiging. Hij is na verhoor met een dagvaarding heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.