Succesvolle manifestatie Burgers aan Zet in Nieuw-Krispijn

29 maart 2009

DORDRECHT - Het was zaterdag een beetje oranjedag in Nieuw Krispijn, toen er de manifestatie werd gehouden Burgers aan Zet.

De mensen uit de buurt werden uitgenodigd om ideeën aan te leveren en de gemeente gaat voor de uitvoering 150.000 euro beschikbaar stellen. Met muziek, een gesprek met buurtbewoners voor de microfoon van Hans Berrevoets, wethouder Jan Lagendijk die de opening in drie minuten deed en veel gezelligheid werd een basis gelegd voor een succesvol Burgers aan Zet. Om negen uur in de ochtend leek de regen nog roet in het eten te gooien bij de opbouw van de kramen aan de Prins Bernhardstraat, maar om 12 uur scheen ook de zon in Nieuw Krispijn. 

Op www.nieuwkrispijnaanzet.nl staat meer info over het doel: De mensen positief bij de eigen woon- en leefomgeving betrekken. Meer speelgelegenheden voor de  jeugd, betere verlichting en aanpakken van de bestrating waren suggesties, die uit de buurt werden gedaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.