Oud-wethouder Govert Veldhuijzen voorgedragen als voorzitter vereniging Oud-Dordrecht

30 maart 2009

DORDRECHT - Govert Veldhuijzen, oudwethouder voor het CDA bij de gemeente Dordrecht, wordt voorgedragen als nieuwe voorzitter van Oud-Dordrecht. Hij is de enige kandidaat op de ledenvergadering van Oud-Dordrecht, die op 14 april in het Hof wordt gehouden. Veldhuijzen wordt genoemd als de opvolger van M.Bloemendal. Henk Bax, ook bekend als voorzitter van het Oranjedagcomité, wordt de nieuwe vice-voorzitter.

De vereniging maakt de laatste jaren een grote groei door en is op weg naar duizend leden. Leden van Oud-Dordrecht zijn op verschillende historische gebieden ook actief, zoals in de stichting historisch platform en in het platform Stedelijke herdenking.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.