Verdachte verzet zich tijdens arrestatie

30 maart 2009

DORDRECHT - Een 43-jarige man uit Dordrecht heeft zich flink verzet bij zijn aanhouding.

Agenten gingen op zaterdagavond 28 maart 2009 naar een supermarkt op het Van Oldenbarneveltplein in Dordrecht. Daar dacht het personeel dat de 43-jarige gestolen spullen bij zich had. Agenten fouilleerden hem maar vonden niets. Wel beledigde de 43-jarige de politiemensen en ook een 49-jarige vrouw bemoeide zich hiermee. De politiemensen gingen de 43-jarige aanhouden. Vooral in de politiebus verzette hij zich.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.