Kassa dicht roept agressie op

30 maart 2009

DORDRECHT -Een 39-jarige man uit Dordrecht is aangehouden bij een supermarkt aan de Voorstraat in Dordrecht.

De verdachte was daar op zaterdagmiddag 28 maart 2009. Hij maakte zich boos omdat er een kassa ging sluiten. Hij schold een medewerkster uit. Bij een andere kassa ging de man verder met schelden. De 44-jarige bedrijfsleider verzocht de verdachte de winkel te verlaten. De 39-jarige schold ook hem uit en probeerde met zijn vingers in de ogen van de bedrijfsleider te prikken. Hierop overmeesterde men de verdachte en droegen deze over aan de politie.


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.