Start reconstructie Wieldrechtseweg

31 maart 2009

DORDRECHT - De gemeente Dordrecht start op 1 april met de reconstructie van de kruising Wieldrechtseweg/Donker Duyvisweg/Wieldrechtse Zeedijk. De werkzaamheden vormen het sluitstuk van de reconstructie van de Wieldrechtseweg en duren naar verwachting tot eind mei.


Bereikbaarheid
De Donker Duyvisweg is tijdens de werkzaamheden alleen vanuit de richting Wieldrechtseweg bereikbaar. De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd en het verkeer wordt daarom geregeld met een verkeerslichtinstallatie. Het kruispunt wordt in en vanuit de richting Wieldrechtse Zeedijk afgesloten. Dit verkeer wordt omgeleid via de Kamerlingh Onnesweg, Rijksstraatweg en Mijlweg. 
 
Overige werkzaamheden
De slagboominstallatie op de Donker Duyvisweg wordt op 1 april verwijderd en half mei weer teruggeplaatst op de Wieldrechtse Zeedijk. Er worden in die periode nieuwe slagboominstallaties geplaatst op de Kilkade, na de ingang van de meubelboulevard, en op de Wieldrechtseweg, net voorbij de Kilkade. 
 
Tussen half mei en eind mei worden, buiten kantooruren, de vluchtheuvels op de Mijlwe g overrijdbaar gemaakt voor grote transporten. 
 
In het weekend van 4 en 5 april wordt de spoorwegovergang op de kruising Wieldrechtseweg/Kilkade vernieuwd en de overgang bij de Kreekweg opnieuw geasfalteerd. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.