Brand in verzorgingstehuis snel meester

31 maart 2009
Brand in verzorgingstehuis snel meester

DORDRECHT - Bij een brand in een verzorgingstehuis aan de Bankastraat is maandagmiddag 30 maart niemand gewond geraakt.

De brand ontstond rond 17.30 uur in een woning van het verzorgingstehuis waarna het sein ‘middelbrand’ werd afgekondigd. De brandweer had het vuur snel onder controle en het aanwezige BedrijfsHulpVerlenings  personeelslid trad zeer kordaat op waardoor erger kon worden voorkomen.
Tien personen zijn door het toegesnelde ambulancepersoneel onderzocht maar hoefden niet meer naar het ziekenhuis. Het is onbekend hoe de brand is ontstaan. De bewoners van de etage waar de brand had gewoed konden na goed ventileren na een uur weer hun woningen in. 
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.