Fokko van der Straaten nieuwsgierig met zijn fototoestel

01 april 2009

DORDRECHT - Fokko van der Straaten (geboren 1954) is een bekende Dordtenaar. Hij werkt bij de ambulancedienst, maar geniet zeker ook bekendheid als cameraman van RTV Dordrecht en als fotograaf. Hij werkte enige tijd, in de jaren zeventig, voor zijn beroep als fotograaf. Het werd daarna zijn grootste hobby.

Fokko van der Straaten legt ook in Dordt vast, wat hem opvalt. Hij zal daarvoor ook verslag doen op de website www.dordrecht.net

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.