AD zestigduizend exemplaren terug in drie jaar

02 april 2009

DORDRECHT - Volgens de officiele telling van de zogeheten HOI-oplagencijfers is het AD landelijk, waartoe Ad De Dordtenaar behoort, 60.000 exemplaren teruggelopen. De oplage zat op 464.000 in het eerste kwartaal van 2006  en wordt nu op plm 405.000 gehouden. Ad De Dordtenaar werkt vooral samen met Ad Rivierenland rondom Leerdam en Gorkum.

Dagblad De Dordtenaar zat rond de 36.000 exemplaren in de toptijd. In september 2005 werd de krant geintegreerd in een nieuwe formule AD De Dordtenaar. Het Dagblad stelt de bijlage voor Dordrecht en omgeving nog steeds samen in het kantoorgebouw nabij het Centraal Station. Daarnaast wordt nauw samengewerkt met Ad Rotterdams dagblad. De verwachting is, dat wanneer Van Thillo uit Belgie de nieuwe eigenaar is er in juni rekening wordt gehouden met een reorganisatieplan. Van Thillo is voor zogeheten Stadskranten. Hij is ook eigenaar van het Parool in Amsterdam en die krant staat een beetje in de plus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.