Winkeldiefstallen aan de Voorstraat en het Vogelplein

03 april 2009

DORDRECHT - Drie Polen, een 38-jarige vrouw en twee mannen van 31 jaar, zijn door politiegaten aangehouden wegens winkeldiefstal. Dit gebeurde op donderdagavond 2 april 2009 omstreeks 19.45 uur in een winkel aan de Voorstraat. Door politieagenten in burger werd gezien dat het drietal kleding in een rugzak deed. Nadat ze de winkel zonder te betalen verlieten, werden ze aangehouden. Bleek dat ze kleding, schoenen en zonnebrillen gestolen hadden. Ze zijn ingesloten en de politie heeft de zaak in onderzoek. 

Twee mannen van 37 en 40 jaar uit Dordrecht zijn aangehouden wegens winkeldiefstal. Dit gebeurde op donderdagavond 2 april 2009 omstreeks 19.40 uur in een winkel aan het Vogelplein. Het tweetal rende na de diefstal de winkel uit. Personeel achtervolgde het de mannen en kreeg hen te pakken in een brandgang aan de Pluvierstraat. Daar werden ze aan de politie overgedragen. Bleek dat de 37-jarige man voor 13 euro vlees had gestolen en dat de 40-jarige man hem had geholpen om weg te komen uit de winkel. De verdachten zijn ingesloten en de politie onderzoekt de diefstal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.