Inbraak in de Kotterstraat

03 april 2009

DORDRECHT - Een nieuwe bewoner in de Kotterstraat is terwijl hij er nog niet woont, slachtoffer geworden van inbraak. De 44-jarige man kwam er woensdagavond achter dat er was ingebroken. De schuttingen in zowel de voor –als achtertuin waren allemaal weg, evenals een vaatwasser en kookstel uit de woning. De gedupeerde bewoner heeft aangifte gedaan. De unit Forensische Opsporing zal sporenonderzoek verrichten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.