Restauratie Chr. Gereformeerde kerk afgerond

03 april 2009

DORDRECHT -  De Christelijk Gereformeerd Kerk (Centrum) staat op zaterdag 11 april stil bij de afronding van de restauratie.

De kerk heeft aan de Singel/Dubbeldamseweg een eigen gebouw met historische uitstraling. Ook de Christelijke Gereformeerde Kerk Zuidhoven behoort tot dezelfde geloofsrichting, maar de twee kerken gaan in Dordrecht een eigen weg. Centrum werkt meer samen met de gereformeerde bond binnen de hervormde kerk (wijk 2 en 7) en de Gereformeerde Gemeente. Zuidhoven begint met ds. Wim Aanen van de evangelische richting in de Hervormde kerk een nieuw project in Krispijn. Achtergronden over de restauratie van de kerk in de agenda onder 11 april.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.