Winkeldieven aangehouden.

06 april 2009

DORDRECHT -  Een 15-jarig meisje uit Dordrecht werd op zaterdagmiddag 4 april betrapt met schoenen en een shirt in haar tas. Ze was samen met een vriendin in een kledingwinkel aan het Statenplein. Zij werd ook aangehouden, maar ze bleek met de diefstal niets te maken te hebben. Het meisje kreeg een Halt-verwijzing.

Twee fusten bier waren de buit van een 32-jarige man uit Dordrecht. Hij kwam er niet ver mee, want een personeelslid zag op 4 april dat hij de vaatjes in een rugzak stopte en zonder te betalen langs de kassa liep. De diefstal vond plaats in een supermarkt aan de Hoekenessestraat. De man is na verhoor met een dagvaarding in vrijheid gesteld.

Een 36-jarige vrouw met onbekende woon- of verblijfplaats is op 4 april op de Voorstraat aangehouden. Ze had make-upspullen weggenomen en in een geprepareerde tas gestopt. Een personeelslid zag het gebeuren en waarschuwde de beveiliging die de politie belde. De vrouw is al vaker voor winkeldiefstal met de politie in aanraking geweest. Ze is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.