Vrouw bevalt in auto op weg naar ziekenhuis

06 april 2009

DORDRECHT - Een 35-jarige vrouw uit Dordrecht is op 3 april rond 20.05 uur in haar auto bevallen van een gezonde dochter.

De vrouw was met haar echtgenoot onderweg naar het ziekenhuis om daar van het baby’tje te bevallen, maar de laatste trok zich niets van dat plan aan en kwam in de auto op de Crayensteynlaan al ter wereld.

Moeder en kind werden geholpen door een verloskundige die achter de ouders aanreed en die zag dat de auto ineens stopte. Twee motoragenten kwamen ten tijde van de bevalling ook ter plaatse. Zij gaven de kersverse ouders en de baby een motorbegeleiding naar het ziekenhuis, waar het kindje op de kraamafdeling werd opgevangen. De motoragenten hebben het meisje haar eerste cadeautje, een politieknuffelbeertje, gegeven. Moeder en dochter maken het overigens goed.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.