Sluiting Spijkerton haast einde winkeltijdperk in Krispijn

07 april 2009

DORDRECHT - De zaak voor ijzerwaren aan de Brouwersdijk, de Spijkerton, gaat dicht. Daarmee lijkt haast een einde te komen aan een winkeltijdperk in Krispijn.

De Toko waar Jan van der Net 48 jaar werkte, is al acht jaar verleden tijd. Ook zijn namen verdwenen  zoals Flach, Brand, kapper Groen, de dierenwinkel, de ene vestiging van ames Hille. Stegeman is er nog en drogesterij de Waard is in andere handen over gegaan. De tijd is veranderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.