Bakkerwinkel overvallen , verdachte aangehoudem

08 april 2009

DORDRECHT -   Twee onbekende mannen hebben op 7 april een bakkerswinkel aan de Albertine Agnesstraat overvallen. Niemand raakte daarbij gewond.

De twee drongen rond 15.10 uur de winkel binnen, waar op dat moment alleen een personeelslid aanwezig was. Onder bedreiging van een wapen moest zij de kassa openen, waarna ze een onbekend geldbedrag uit de kassalade wegnamen. Vervolgens vluchtten ze in onbekende richting. De politie kamde na de melding direct de omgeving uit en hield op de Christiaan de Wetstraat een 26-jarige man uit Dordrecht aan die voldeed aan het signalement. Hij had een steekwapen bij zich dat in beslag is genomen. De man is in verzekering gesteld en wordt verhoord. De Recherche en de Unit Forensiche Opsporing doen verder onderzoek.

Het is in dit stadium van het onderzoek nog niet duidelijk of de overval van 7 april iets te maken heeft met de overval op een drankenwinkel aan de Reeweg Oost van 6 april.
De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van de overval en/of met mensen die anderszins informatie hebben die de politie helpt in het onderzoek. Zij worden gevraagd te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de recherche van district I. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000 (gratis).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.