Achtervolging na fout parkeren

08 april 2009

DORDRECHT - Een 28-jarige man uit Zwijndrecht is op dinsdagavond 7 april aangehouden. Agenten zagen hem in zijn auto stil staan aan de Noordendijk, in een zone waar een parkeerverbod geldt. De agenten wilden hem bekeuren, en vroegen hem zijn auto op een veilige plaats te zetten. Vervolgens ging de man er in zijn auto vandoor waarbij hij tegen de richting in reed en zijn lichten uit deed. Na een achtervolging kon hij worden aangehouden op het Kromhout. De man bleek nog gezocht te worden door de politie en is daarom meegenomen naar het bureau. Hij heeft meerdere boetes gekregen voor de verkeersovertredingen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.