Man aangehouden na slaan vrouw

08 april 2009

DORDRECHT -   Een 31-jarige man uit Dordrecht is op dinsdagmorgen 7 april aangehouden in zijn woning aan de P.A.de Genestetstraat.

Een 24-jarige vrouw uit Dordrecht en kennis van de man, kwam diezelfde ochtend huilend naar het bureau om aangifte te doen van mishandeling. Zij zou samen met een vriend wat spullen willen ophalen in de woning van de verdachte waarbij een woordenwisseling ontstond. De 31-jarige man, mogelijk onder invloed van drugs, haalde daarbij uit naar de vrouw en raakte haar in het gezicht. Ze liep hierbij een verwonding op aan haar mond en een pijnlijke kaak.

Politieagenten die na haar relaas bij de man naar binnen wilden gaan, stonden voor een dichte deur. Deze werd opengebroken waarna zij de man in suffe toestand op bed aantroffen. Hij werd meegenomen naar het politiebureau en is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.