Stotfold te gast bij EBOH

09 april 2009
Stotfold te gast bij EBOH

DORDRECHT - In het Paasweekeinde vindt voor de 35ste keer in successie de uitwisseling plaats tussen Stotfold F.C. en EBOH. Stotfold ligt 100 km boven Londen en het 1ste team speelt in de Regionale Premier Division.  Dit jaar zijn de Engelsen te gast in Dordrecht. De groep bestaat uit 15 C spelers, 15 B spelers en 20 begeleiders.

Zij worden ondergebracht bij gastgezinnen. Op zaterdag 11 april wordt een bezoek gebracht aan de Amsterdam Arena en de binnenstad van Amsterdam en 's avonds vindt er een 4 tegen 4 toernooi plaats aan de Schenkeldijk. Op zondag 12 april wordt er om de traditionele Allway-cup gevoetbald tegen de C-selektie en B -selektie van EBOH en wordt de uitwisseling feestelijk afgesloten. Maandag 2de paasdag vertrekt het gezelschap weer naar Engeland.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.