Uitslaande caravanbrand op camping

09 april 2009

DORDRECHT -  Op een camping aan de Rijksstraatweg heeft woensdagavond 8 april een caravan in brand gestaan. Op het moment van de brand was er niemand in de stacaravan aanwezig. Personen in omliggende caravans werden kortstondig elders ondergebracht totdat de brand was geblust.

De brand was binnen 20 minuten brand meester. De gehele caravan met inventaris brandde af. De eigenaar werd in kennis gesteld en heeft aangifte gedaan bij de politie. De Unit Forensische Opsporing stelt een sporenonderzoek in, brandstichting wordt niet uitgesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.