Diefstal niet gelukt

10 april 2009

DORDRECHT – Bij een terrein aan de Merwedestraat in Dordrecht zijn drie verdachten aangehouden.

Op zaterdag 11 april 2009 rond 03.30 uur merkte een 47-jarige man uit Elst dat er mensen liepen op het afgesloten terrein. Ook hoorde hij dat iemand probeerde het voorportier van zijn auto open te maken. De 47-jarige ging achter twee mannen aan die wegliepen.

Een van de twee, een 22-jarige man uit Dordrecht, wilde het hek over klimmen maar was niet snel genoeg. Hierna volgden de twee andere aanhoudingen, mannen van 21 en 23 jaar ook uit Dordrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.