Vluchtende verdachte in Achterklooster aangehouden

10 april 2009

DORDRECHT – Agenten hebben een 27-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij rende weg na een inbraak en politiemensen hielden hem aan op het Achterklooster in Dordrecht. De agenten waren bezig met een onderzoek naar een inbraak bij een horecagelegenheid aan de Nieuwstraat in Dordrecht. De buit bestond uit een kluis.

De aangehouden verdachte had een hoeveelheid geld bij zich. De politie kreeg de inbraakmelding op zaterdag 11 april 2009 rond 04.40 uur. De verdachten zouden wegrennen in de richting van de Kloostertuin. Een aanhouding volgde dus en de politie onderzoekt of er nog meer verdachten zijn. De politiemensen vonden overigens de kluis terug in de Kloostertuin.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.