Aan de kant gezet wegens slingeren

13 april 2009

DORDRECHT – Een 27-jarige automobilist uit Zoetermeer heeft een andere auto aan de kant gekregen op de N3 in Dordrecht.

De bestuurder reed op zondagmiddag 12 april 2009 over de rijksweg A16 vanuit de richting Breda. Voor de Moerdijkbrug zag hij een auto die heen en weer slingerde en al de drie rijstroken nodig had. Verder reed dit voertuig op een gegeven moment nog maar 50 kilometer per uur. De getuige belde de politie. Na de Moerdijkbrug nam de auto de afslag bij de N3 richting Dordrecht. De 27-jarige zag daar kans het voertuig te laten stoppen.

Agenten controleerden de 38-jarige bestuurster uit Rotterdam en daaruit bleek dat zij een te hoog promillage had door alcoholgebruik. De politie vorderde haar rijbewijs in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.