Ruzie om voetballende jongeren

14 april 2009

DORDRECHT - Na een ruzie hebben politiemensen twee mannen van 35 en 36 jaar uit Dordrecht en Amersfoort aangehouden. De ruzie ontstond op maandagmiddag 13 april 2009 op het Pearl Buck-erf in Dordrecht. Een 36-jarige man uit Dordrecht klaagde over jongeren uit de buurt die aan het voetballen waren. De aangever had daar overlast van. Uiteindelijk vielen er klappen. Agenten namen de twee verdachten mee. Na onderzoek bleek in ieder geval dat de 36-jarige man uit Amersfoort geprobeerd had de twee partijen te scheiden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.