Achtervolging op de N3

14 april 2009

DORDRECHT - Na een achtervolging is een 19-jarige automobilist uit Dordrecht aangehouden.

Agenten zagen het voertuig op dinsdag 14 april 2009 omstreeks 00.45 uur rijden over de Thorbeckeweg in Dordrecht. Een politieman gaf een stopteken maar de bestuurder negeerde dat. Er begon een achtervolging waarbij de verdachte snel reed en een aantal keer nog maar net zijn auto onder controle had. De rit ging over de N3 richting de wijk Sterrenburg. Daar raakten de agenten het voertuig even kwijt. Kort hierop reed de auto over de Eulerlaan waar de aanhouding volgde van de 19-jarige bestuurder. Deze vertelde dat hij geen rijbewijs had en daarom wegreed.

Een arts nam een bloedproef omdat de verdachte vermoedelijk onder invloed van drugs was.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.