Bouw Van der Valkhotel op Amstelwijck nog dit jaar

14 april 2009

DORDRECHT - Het landelijke vastgoed journaal meldt dat er onlangs een overeenkomst is afgesloten met Van der Valk voor de bouw van een hotel op Businesspark Amstelwijck.

Het gaat om een hotel van veertien verdiepingen met 148 kamers, een modern restaurant met congrescentrum, alsmede een parkeergarage. Medio 2009 zal worden gestart met de bouw en het hotel zal eind 2010 gereed zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.