Dordt plaats van de Landelijke Genealogische dag

14 april 2009

DORDRECHT - De Landelijke Genealogische Dag is op zaterdag 16
mei in Dordrecht. De locatie zal de Wilhelminakerk zijn.. De vereniging telt in het land 11.000 landen.
De geschiedenis van Dordt zal de hoofdmoot zijn van de dag:

Inleiding door de heer Emile Havers, historicus en medewerker van Erfgoedcentrum
DieP te Dordrecht, over het thema:
"Dordrecht - van ontstaan tot stapelrecht".
Drs. E. Havers zal ingaan op het ontstaan van Dordrecht en de rol die de stad en enkele oude families speelden tot de verlening van het stapelrecht in 1299.
Powerpoint Presentatie De gehele dag door zal er een PowerPoint Presentatie te zien zijn over Dordrecht gemaakt door Ruud Martijn. Deze PowerPoint Presentatie kan gratis op een zelf meegebrachte usb stick worden gezet, of gebrand worden op een cd schijf (waar dan een kleine vergoeding voor zal worden gevraagd).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.