Politie houdt man aan voor zware mishandeling echtgenote

16 april 2009

DORDRECHT - Woensdagavond 15 april heeft de politie een 29-jarige inwoner van Dordrecht aangehouden voor een zware vorm van huiselijk geweld.

De man zou meerdere keren zijn eveneens 29-jarige vrouw hebben mishandeld. Dinsdagavond 14 april vond de meest ingrijpende gebeurtenis plaats waarbij de man zijn vrouw in haar woning wilde verkrachten. Vervolgens probeerde de verdachte de vrouw van het leven te beroven. De vrouw heeft woensdag aangifte gedaan bij de politie die de zaak direct heeft opgepakt waarna de verdachte woensdagavond kon worden aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.