Bromfietscontrole leidt tot 23 bekeuringen

17 april 2009

DORDRECHT - Tijdens een bromfietscontrole hebben politieagenten van de wijkteams oost en west samen met politieagenten van het verkeershandhavingsteam 23 bekeuringen uitgeschreven.

Ze deden dit voor 11 keer wegens overschrijding van de constructiesnelheid, 4 keer voor het niet dragen van een valhelm, 4 keer voor het niet tonen van een kentekenbewijs, 2 keer voor het niet bij zich hebben van een rijbewijs, 1 keer voor een niet goed werkende rem en 1 keer voor scherp uitstekende delen. Van 2 bromfietsen werd het kentekenbewijs ingevorderd wegens een te hoge constructiesnelheid.

Ze hielden de controle op donderdag 16 april 2009 op de Merwedestraat, de Jan Ligthartlaan, het Vrieseplein, het Nicolaas Beetsplein, het Dudokplein en het fietspad langs de Rondweg. In totaal werden 160 bromfietsen gecontroleerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.