Gestolen fiets op de Nassauweg

17 april 2009

DORDRECHT - Een 14-jarige jongen uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden omdat hij op een gestolen fiets reed.

Dit gebeurde op donderdagmiddag 16 april 2009 op de Nassauweg. Na controle van de fiets bleek dat deze vorig jaar in Brabant was gestolen. De jongen verklaarde dat hij de fiets voor 250 gulden gekocht had. Hij is na verhoor heengezonden. De politie onderzoekt de zaak en maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.