Schaakster Conchita Dwars viert veertig jaar lidmaatschap met toernooi

17 april 2009

DORDRECHT - Een deel van de Nederlandse damestop van toen komt op zaterdag 12 december naar Dordrecht toe voor een bijzonder schaaktoernooi. Schaakclub Dordrecht biedt het Conchita Dwars aan, aangezien zij veertig jaar lid van de club is. Conchita deed zes keer mee aan het Nederlands dameskampioenschap. De 121 jaar oude vereniging beschouwt het festijn als schaakpromotie, aldus voorzitter Gert Zwartjes.

Meer informatie over Conchita en schaken op www.tomsschaakboeken.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.