Rijbewijs ingevorderd van dronken rijder

20 april 2009

DORDRECHT - Een dronken bestuurder van een gehandicaptenvoertuig werd vrijdagavond 17 april gecontroleerd door de politie op de Sint Jorisweg.

De man bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken en blies 530 ug/l. De 45-jarige inwoner van Dordrecht bleek een beginnend bestuurder te zijn. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt. Zijn rijbewijs is hij nog even kwijt. De officier van justitie bepaalt of en wanneer de man zijn papiertje weer terug krijgt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.