Drie aanhoudingen na plaats van een aanrijding

20 april 2009

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 18 april een drietal mannen aangehouden voor het verlaten van een plaats van een aanrijding.

Het drietal had even daarvoor een aanrijding veroorzaakt op de Jagerweg en was er vervolgens lopend vandoor gegaan. De personenauto was tegen een betonnen paal en een lantaarnpaal gereden. Uit onderzoek naar de eigenaar van de auto bleek dat de 21-jarige inwoner van Dordrecht eigenaar was.  De politie ging bij hem aan de deur maar de 21-jarige man vertelde dat hij niet had gereden maar dat zijn auto was gestolen. Uit verklaringen van twee vrienden bleek dat dit niet het geval was en dat de eigenaar wel had gereden. Om het verhaal geheel duidelijk te krijgen werd besloten om alle drie de mannen waaronder de 21-jarige Dordtenaar mee te nemen naar het bureau en aan te houden. De andere twee verdachten betreffen een 24-jarige en een 21-jarige inwoner van Dordrecht. Zij zijn ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.