Vrouw door het lint na alcohol gebruik

20 april 2009

DORDRECHT - Een 31-jarige inwoner van Zoetermeer is vrijdagavond 17 april aangehouden nadat zij verschillende hulpverleners had bespuugd en geschopt.

De politie kreeg rond 21.30 uur een melding over een vrouw die in de bosschages lag op de Weeskinderendijk Boven. Daar aangekomen viel de vrouw in het gesprek iedere keer weg en was duidelijk dat zij te diep in het glaasje had gekeken. De ambulance kwam polshoogte nemen om te onderzoeken of de vrouw niet gewond was. Toen de politieagenten het gevoel kregen dat de vrouw deed alsof en haar hiermee confronteerde werd zij erg boos. De vrouw schopt een ambulancebroeder en spuugde hem en de politieagenten in het gezicht. De vrouw werd hierop aangehouden en ook tijdens haar aanhouding verzette zij zich hevig.

Voor haar eigen veiligheid en voor die van anderen is zij ingesloten. Zaterdag zal zij worden gehoord na te zijn ontnuchterd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.