Rob de Knecht via internet nog te zien bij Netwerk over vliegramp

20 april 2009

DORDRECHT - Dordtenaar Rob de Knecht is niet tevreden over de schadeloosstelling na de vliegramp met het Turkse toestel bij Schiphol. Op internet bij Netwerk vertelde hij over zijn leven na de Schipholcrash. Als voorschot op een latere schadeclaim ontving hij vijfduizend euro van Turkish Airlines.

Dit dekt bij lange na niet de geleden schade. De Knecht is teleurgesteld en hoopt snel meer geld te ontvangen. Advocaat Leonard Böhmer staat de stichting Slachtoffers Vliegramp 25 feb. 2009 juridisch bij. Hij verwacht geen snelle afwikkelingen van de schadeclaims.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.