Oud-Dordrecht op weg naar duizend leden

20 april 2009

DORDRECHT - De historische vereniging Oud-Dordrecht is hard op weg naar een record: duizend leden. Het besuur met Govert Veldhuijzen als voorzitter en Henk Bax als vice-voorzitter probeert door een actieve werving snel de magische grens te kunnen overschrijven. Dordrecht als stad zo vol historie is een plaats waar een actieve vereniging als oud-Dordrecht nooit om werk verlegen zit. Voorbeeld de jaarboeken van de vereniging mogen zich verheugen in een groeiende belangstelling. Oud-Dordrecht is betrokkenheid bij het verleden met een open oog naar de toekomst. De laatste ledenvergadering in het Hof liet ook zien dat de bijzondere club, met een historie die begon in de negentiende eeuw, leeft, Meer dan honderd leden waren op de bijeenkomst afgekomen. 

De eigen site van de vereniging www.oud-dordrecht.nl geeft alle info over de mogelijkheden van de vereniging.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.