Twee mannen aangehouden voor verkeersruzie

21 april 2009

DORDRECHT - Twee Dordtenaren van 18 en 20 jaar zijn op 21 april op de Stratosfeerstraat en de Blaauwweg aangehouden.

De twee zouden op 21 februari een verkeersruzie met een 19-jarige man uit Dordrecht hebben gehad en daarbij het slachtoffer hebben mishandeld. De man werd aan zijn oor uit zijn auto getrokken en tegen zijn been geschopt. Hij liep een sneetje in zijn oorlel op en daarnaast beurse kuit. De man deed aangifte en uit het onderzoek kwamen de namen van de verdachten naar voren. Ze worden verhoord en de politie zet het onderzoek voort.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.