Samenwerkovereenkomst Hans Petrischool en Weizigt NMC

21 april 2009

DORDRECHT - Uitnodiging
Vandaag, dinsdag 21 april 2009 wordt om 16.00 uur de samenwerkingsovereenkomst getekend tussen het Weizigt Natuur- en Milieucentrum en de Hans Petrischool.


De Hans Petrischool zal vanaf volgend jaar in het nieuwe gebouw van de Stadsboerderij op twee dagen lessen verzorgen met eigen docenten voor de eigen leerlingen. De samenwerking gaat van start in juli 2010, wanneer de geheel nieuwe boerderij van het Weizigt NMC in gebruik is genomen.
Henk Klein, directeur Weizigt NMC, en Bert van de Burgt, directeur Hans Petrischool, zullen de overeenkomst ondertekenen en toelichten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.