Ronald Goedemondt comedy dubbel uitverkocht in Kunstmin

22 april 2009

DORDRECHT - Schouwburg Kunstmin is vanavond en donderdagavond uitverkocht met Ronald Goedemondt comedy. Directeur Maarten Verhoef deelde dit vandaag als een mooi succes mee bij de presentatie van het nieuwe seizoen.

Op 1 mei komt alle informatie op de website van Kunstmin te staan. Vanaf 15 mei (12 uur) kunnen mensen voorstellingen gaan reserveren. Het zal een geheel nieuw systeem worden, dat past bij de tijd. Tot nu toe sprak Kunstmin over de voorverkoop van kaarten voor het nieuwe seizoen. Door de inzet van internet en een speciaal seizoen begint al op 15 mei (12 uur) de verkoop van kaarten. Alles hierover op de site van de schouwburg van de stad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.