Winkeldief aangehouden door personeel

22 april 2009

DORDRECHT - Winkelpersoneel van een supermarkt aan het Vogelplein in Dordrecht heeft op dinsdagavond 21 april een winkeldief aangehouden.

De verdachte, een 27-jarige man uit Dordrecht, stond bij de kassa en liep even later de winkel uit zonder iets af te rekenen. Winkelpersoneel had echter gezien dat de man wel iets in zijn tas had gedaan, namelijk een fust met bier. Vervolgens spraken zij de man aan, waarop hij er vandoor ging. Aan de Buizerdstraat konden drie personeelsleden de man uiteindelijk aanhouden. De politie heeft de verdachte meegenomen naar het bureau en stelt een onderzoek in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.