Zonder rijbewijs in een gestolen auto

22 april 2009

DORDRECHT - Een 34-jarige man uit Dordrecht is op woensdagochtend 22 april aangehouden.

Agenten zagen zeer vroeg in de ochtend een auto staan bij een tankstation aan het Hugo de Grootplein in Dordrecht. Na controle van het kenteken bleek dat de auto gestolen was. Ook moest de bestuurder nog diverse boetes betalen en reed hij zonder rijbewijs. De man is aangehouden en de politie stelt een onderzoek in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.