Eind mei beslissing over reunië van zoldertheater YIN

23 april 2009

DORDRECHT - Nog steeds is er belangstelling voor het eens op 31 oktober 1969 begonnen zoldertheater YIN. Toen opende de sociëteit op een zolderverdieping tegenover de Grote kerk. Eind mei wordt besloten of er een reunië wordt gehouden. De belangstelling daarvoor groeit. Om de aandacht voor veertig jaar sociëteit YIN te bevorderen, wordt internet ingezet. Vijf leden van toen (Gerard vd Weg, Freek Prins, Rob Kooijman, Hessel Visser en Hans Berrevoets) hopen zo op reacties van YINNERS en mensen die herinneringen hebben aan die tijd.

Het vijftal onderzoekt het draagvlak voor een passend, stijlvol samenzijn op zaterdag 31 oktober 2009.  De sociëteit was een initiatief van jongeren van de Gereformeerde Kerk, die kozen voor een open ontmoetingsplek met generatiegenoten. in de programmering richtte de soos zich cultureel op jongeren van twintig jaar en ouder.

Voor meer informatie: www.societeityin.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.