Dronken bestuurder met gevorderd rijbewijs

24 april 2009

DORDRECHT - Een 54-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens rijden onder invloed.

Dit gebeurde op donderdagmiddag 23 april 2009. De man wasbij zijn ex aan de deur geweest en wilde zijn dochtertje meenemen in de auto. Omdat de man behoorlijk dronken was werd dit geweigerd. Hij reed vervolgens weg en ging naar huis.Politieagenten troffen de man thuis aan in zijn woning in de wijk Zuid-Hoven. Ze hielden hem aan voor het rijden onder invloed. In het bureau blies hij maar liefst ongeveer 3,2 promille (1420 ug/l). Het rijbewijs van de man was reeds ingevorderd nadat hij op 15 april 2009 tijdens een blaastest 2,7 promille blies.

Na overleg met de officieer van justitie is de personenauto van de verdachte in beslag genomen. Hij is na verhoor heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.