Geen rijbewijs achter het stuur

24 april 2009

DORDRECHT - Een 18-jarige man uit Dordrecht is bekeurd omdat hij in een personenauto reed zonder dat hij in het bezit was van een rijbewijs. Dit gebeurde op donderdagmiddag 23 april 2009. De politieagenten zagen de man rijden op de rotonde voor het politiebureau aan de Overkampweg. Hij maakte een onzekere indruk en veroorzaakte bijna een aanrijding.  Hij reed in de auto van zijn vriendin. Hij mocht na verhoor zijn weg lopend vervolgen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.