Gereden tijdens rijverbod

27 april 2009

DORDRECHT - Een 40-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens rijden onder invloed met een personenauto. Dit gebeurde op maandagochtend 27 april 2009 omstreeks 03.00 uur op de Dokweg.

De man had een kwartier daarvoor van een politieagent op de Binnen Kalkhaven een rijverbod van 2 uren gekregen toen hij onder invloed in zijn auto stapte en aanstalten maakte om weg te rijden. Ondanks dit rijverbod ging hij even later toch rijden en werd hij betrapt. In het bureau blies hij ongeveer 0,6 promille (255 ug/l). Hij is na verhoor met opnieuw een rijverbod heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.