Winkeldiefstallen door Roemenen

27 april 2009

DORDRECHT - Twee mannen van 30 jaar uit Dordrecht en 32 jaar uit Roemenië zijn door politieagenten aangehouden wegens winkeldiefstal. Dit gebeurde op zondagmiddag 26 april 2009 omstreeks 14.00 uur op de Voorstraat. De mannen stalen spullen uit een winkel. Eenmaal buiten de winkel zagen de agenten dat de gestolen spullen in een rugzak werden gestopt. Daarop volde de aanhouding van het tweetal. Bleek dat in de rugzak  gestolen kleding, gereedschap en crème zat.  De kleding was gestolen in een winkel aan het Statenplein. De 30-jarige man uit Dordrecht betaalde direct een boete van 150 euro en werd na verhoor heengezonden. De 32-jarige man zit nog vast.

Een 26-jarige man uit Roemenië is aangehouden wegens winkeldiefstal. Dit gebeurde op zondagmiddag 26 april 2009 omstreeks 15.30 uur in een winkel op de Voorstraat. De man stal een paar schoenen van 22,90 euro en verliet de winkel zonder te betalen. Hij werd betrapt door het personeel toen het alarm afging. Hij is overgedragen aan de politie en meegenomen naar het politiebureau. Hij is na verhoor heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.