Naaktloper aangehouden aan de Oranjelaan

27 april 2009

DORDRECHT - Aan de Oranjelaan in Dordrecht is vrijdagavond 24 april een 60-jarige man uit Dordrecht staande gehouden die zich met ontkleed onderlijf door de stad begaf. Een 21-jarige vrouw uit Dordrecht zag de man op de Grote markt staan en waarschuwde de politie. Toen de halfnaakte man de vrouw zag bellen, trok hij snel zijn broek weer aan, stapte in de auto en reed weg.

Even later wist de politie de auto op het spoor te komen en de man staande te houden. De man verklaarde last te hebben van zijn prostaat en daardoor nodig moest plassen. Hij heeft een bekeuring gekregen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.