Aanhoudingen na vernielingen aan psychiatrisch ziekenhuis

27 april 2009

DORDRECHT - Vrijdagmiddag 24 april zijn aan de Overkampweg drie mannen uit Dordrecht van respectievelijk 17, 21 en 25 jaar aangehouden voor vernielingen aan een psychiatrisch ziekenhuis aan diezelfde straat. De mannen vernielden enkele fietsen die tegen het hek van een naastgelegen school gestald stonden.

Toen enkele patiënten van het ziekenhuis die buiten stonden de mannen hierop aanspraken, begonnen de mannen met stenen tegen de ramen van de instelling te gooien. Een verpleegkundige belde hierop de politie die de jongens op heterdaad betrapte en vervolgens kon aanhouden. De mannen zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau. Het ziekenhuis heeft aangifte gedaan tegen de mannen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.