Dronken vrachtwagenbestuurder rijdt lekke band

27 april 2009

DORDRECHT - Een 41-jarige man uit Dordrecht is vrijdagmiddag 24 april aangehouden voor rijden onder invloed. De man reed met zijn vrachtwagen over de Crayensteynstraat toen hij zijn band lek reedt op een vluchtheuvel. Toen de politie ter plaatste kwam bleek al snel dat de bestuurder te diep in het glaasje had gekeken. Er werd een promillage van 2,7 gemeten, terwijl 0,54 is toegestaan. De man is meteen aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.