Diefstal koperdraadaan Kilkade

27 april 2009

DORDRECHT - Een 25-jarige man uit Dordrecht is aangehouden wegens diefstal van ongeveer 100 kilogram koperdraad. Dit gebeurde op vrijdagmorgen 24 april 2009 omstreeks 08.25 uur bij een bedrijf aan de Kilkade. De verdachte was op het terrein gekomen door een gat in de afrastering te maken. Op het terrein stal hij de kabel uit een ton en deed dit in twee tassen.

Hij werd betrapt door het personeel en overgedragen aan de politie. Hij was tevens in het bezit van harddrugs. Uit onderzoek bleek dat het om hennep ging. Na verhoor is hij heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.